Zaakvoerder
Frank De Boeck
Hotelschool Piva: keuken, 7e specialisatie zaal traiteur.
Avondschool: visgerechten, garneren en etaleren buffetten, wijncursus.
Ervaring: Restaurant Kleine Bareel, Restaurant Postiljon, De Nieuwe Heerlijkheid, verschillende cateringbedrijven, 12 jaar bij ouders als helper zelfstandige, 25 jaar als zelfstandige Salons Frank De Boeck.
Keukenchef
Francis Van De Langerijt
Afgestudeerd aan hotel school Ter Duinen te Koksijde.
Diploma : keukenchef.
Ervaring : Salons Centenaire, La Cravache, De Sieghel, De Nieuwe Heerlijkheid, Captains Lounge, Salons De Boeck (15 jaar).
Keukenchef
Chef Ludo Broothaers
Afgestudeerd aan hotelschool Piva te Antwerpen.
Diploma: keukenchef.
Ervaring: La Rade, Salons Centenaire, Romantica, Salons De Boeck (26 jaar).
Keukenchef
Freddy Wagemans
Afgestudeerd aan hotelschool Piva charlottelei te Antwerpen.
Diploma: keukenchef.
Ervaring: Salons Centenaire, Colmar, Salons De Boeck (24 jaar).
Zaalverantwoordelijke maître
Jean De Boeck
Afgestudeerd aan hotelschool Piva te Antwerpen.
Diploma: keuken en zaal.
Ervaring: maître bij d’Oude kaars (12jaar), maître bij traiteur Terelst (15jaar), maître banqueting bij Hotel Van Der Valk, maître bij Salons de Boeck.
Maître
Said Boukili
Afgestudeerd hotelschool Marrakesh.
Diploma: hotel en restaurant.
Ervaring: Hotel Radison Astrid Plaza, Switel, Crown Placa Hotel, restaurant Sir Antony Van Dijck, restaurant Huis De Colvenier, hotel Hilton Antwerpen, Salons De Boeck.
Maître
Willem Arendsen
Afgestudeerd aan hotelschool The Hague te Amsterdam.
Diploma: hotel en restaurant.
Ervaring: maître bij Qbic Hotel Amsterdam, maître bij Jaz Hotel Amsterdam, maître bij Loncin Catering , Salons De Boeck, Captains lounge .
Afwassers