Zaal De Boeck is een familiebedrijf dat al drie generaties in Antwerpen feesten verzorgd.

Domien Frans De Boeck was de stichter en oorspronkelijk in dienst als butler, chauffeur samen met zijn vrouw Maria Daelemans die kokkin was bij Graaf Dumont Dechassart. Later vervolmaakte zij hun kennis bij Albert De Boeck en zijn nonkel Jean De Boeck, die met zijn zaak in de Arenbergstraat 10 gevestigd was. Deze zaak werd later overgegeven aan de gebroeders Van Kerkhoven en later werd het een theater.

Rond 1920 is hij zelf begonnen met feesten te verzorgen, tevens plaatste hij markiezen aan kerken en verhuurde hij tafels en stoelen. Frans De Boeck was eerst gevestigd in de Harmoniestraat, later verhuisde hij naar een herenwoning op de Mechelsesteenweg 142 (over de Heilige Geest kerk).

Na de Mechelsesteenweg betrok hij een prachtige patriciërswoning aan de Gounodstraat 4, waar beneden en boven in verschillende salons feesten konden worden gegeven.

Rond 1963 nam Marcel De Boeck de traiteurszaak volledig over in de Gounodstraat. Marcel De Boeck en Agnes Schelfhout bouwden in 1970 een nieuwe feestzaal aan de Jacob Jacobsstraat (waar nu Salons De Boeck gelegen is), deze geeft plaats aan 250 personen zittend aan ronde tafels. Later kochten ze een herenwoning bij op de Mechelsesteenweg 83.

Frank De Boeck heeft sinds 1994 de zaak van zijn vader overgenomen in de Jacob Jacobsstraat, waar hij een feestzaal heeft met aan overzijde een parkeergelegenheid en magazijn (niet ver van het Station Antwerpen-Centraal). 

Frank is gespecialiseerd in alle soorten feesten zoals diners, banketten, walking diners, recepties, buffetten, ... zowel in eigen feestzaal als op locatie.

Met groot verdriet namen we op 6 september 2021 afscheid van Dhr. Marcel De Boeck (+25/08/21). Vader van Frank De Boeck.